Wie Zijn Wij

De Beste Portretschilders in Azie

Gesitueerd in het bergachtige noorden van Thailand, de historische provinciehoofdstad Chiang Mai is de thuishaven van talrijke uiterst getalenteerde portrettekenaars en kunstschilders.

De beste kunstenaars zijn te vinden in het stadscentrum op de vermaarde Night Bazaar. Deze drukke openluchtmarkt herbergt een groot aantal kleine kunstgallerijen en ateliers.

Vier toegewijde portrettekenaars werken voor CM Portrait Paintings. Vanwege de kunstenaars' relatief lagere uurlonen zijn onze prijzen stukken voordeliger dan die van de meest bekende Europese, Britse en Amerikaanse online portretkunst winkels en dat terwijl ons werk van gelijkwaardig en vaak zelfs hoger artistiek niveau is!

Onze Portret Prijslijst

Sinds de lancering van onze website begin 2010, hebben honderden tevreden internationale klanten gebruik gemaakt van onze persoonlijke service. 

Onze houtskoolportretten en olieverfschilderijen zijn verscheept naar landen waaronder Japan, Singapore, Zuid Korea, Australie, Canada, Verenigde Staten, Noorwegen, Belgie, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

Fantastisch Getekende Reproduktie  

Waarom onze Service de Beste is

Nederlands Management
Betrouwbaarheid
Gegarandeerde Artistieke Kwaliteit
Professionele Kunstenaars
Hoogste Kwaliteit Kunstmaterialen
Volledig Handgemaakt, Geen Gebruik van Software
100% Veilig Online Betalen met PayPal
Observeer Portretkunst voor Verzending
Beantwoorden e-mails Binnen 24 Uur
Korting Indien Meerdere Portret Bestellingen
 
Ons Contact Adres
CM Portrait Paintings
61 Moo 3
Tambon Sanpranet
Amphur Sansai
50210 Chiang Mai
Thailand